Začnite písať

SÚŤAŽE

Vyhrajte s nami poukážku Tesco na online nákup potravín

Za posledné dva roky sme si už akosi viac zvykli nakupovať pohodlne z domu. Výhodou je, že si takto popri popíjaní kávy môžeme doplniť zásoby potravín, kozmetiky alebo nové kúsky do svojho šatníka.

Mnoho predajcov sa prispôsobilo týmto podmienkam a neustále zlepšujú svoje služby. Jedným z nich je aj Tesco, ktoré ponúka naozaj široký sortiment potravín, oblečenia a produktov do domácnosti. Jeho prvá predajňa, ktorú otvorili v Nitre, nedávno oslávila svoje jubileum a my sme pri tom samozrejme nesmeli chýbať.

Súťaž o poukážku na online nákup potravín

Vianoce sú pre každého symbolom pokoja a radosti. Ale aj hojnosti. Zháňame sa za krásnymi darčekmi, aby sme potešili svojich najbližších. Neskôr zase vyberáme z množstva koláčov, ktoré chceme na sviatky upiecť. Nakoniec prídu na rad aj nákupy potravín, aby náš sviatočný stôl nezíval prázdnotou.

To všetko je spojené s návštevami mnohých obchodov, čo je v aktuálnej situácii pre mnohých skôr väčším stresom než zábavnou aktivitou. Práve preto sme v spolupráci s Tesco pre vás pripravili súťaž o 40€ poukážku na nákup potravín online. Šťastný výherca si tak bude môcť užiť nákupy doma v teple a jeho nákup mu doručia až k dverám.

Ako sa môžete zapojiť?

Súťaž bude prebiehať na našom facebookovom portáli. Zapojíte sa komentárom pod súťažnú otázku v príspevku. Zo všetkých komentárov následne vyžrebujeme výhercu, ktorý ktorý získa kupón na nákup v hodnote 40 eur cez Tesco online nákupy.

Súťažná otázka znie: Prezraďte nám, ktoré potraviny najradšej nakupujete online?

Súťaž bude prebiehať od 25.11.2021 do 21:00.

Pravidlá Facebooku

Súťaže sa môže zúčastniť každý, okrem organizátora tejto súťaže vrátane jeho blízkych osôb podľa § 116 Občianskeho zákonníka.
Súťažiaci svojou účasťou súhlasí s tým, že spoločnosť Facebook voči nemu nemá žiadne záväzky.
Facebook sa na súťaži nijako nepodieľa, nesponzoruje ju, neschválil ju, neadministruje ju a ani s ňou nie je akokoľvek spojený.
Tagy

Zanechaj nám svoj komentár