Začnite písať

Uncategorized

Čo dokáže mama tento rok nesúťaží, ale oceňuje

Nežné a láskavé. Plné vľúdnej empatie ale aj mocnej intuície. Také sme my ženy, matky. Svoju skutočnú silu nedokazujeme vzájomnou rivalitou a súťažením ale podporou. Práve preto sme sa tento rok, symbolicky, rozhodli premenovať našu SÚŤAŽ Čo dokáže mama na OCENENIE Čo dokáže mama.

Ocenenou môže byť každá maminka, ktorá niečo tvorí kreatívnou ručnou prácou alebo poskytuje služby. Okrem prestížneho ocenenia, máme aj tento rok pripravených množstvo hodnotných vecných cien, darčekových poukážok, balíčkov aj marketingovej podpory ďalšieho podnikania.

Ak sa tento rok nechystáš uchádzať o Ocenenie Čo dokáže mama za najkrajší výrobok alebo službu, radi privítame tvoju podporu už 5. decembra vo facebookovej fanpage. Tam totiž zverejníme 60 postupujúcich semifinalistiek a ty im môžeš likami a komentármi prejaviť svoju podporu.

Prečo oceňujeme?

Už 7 rokov sa snažíme podporovať tvorivosť slovenských mamičiek, podnikanie žien na Slovensku prostredníctvom vzdelávania a ich jednoduchšie zaradenie na trh práce po materskej/rodičovskej dovolenke. V neposlednom rade nám leží na srdci osveta šikovnosti a podnikavosti žien zo všetkých regiónov Slovenska a znovu oživenie slovenského remesla.

Priebeh:

  • Svoj výrobok môžu maminky prihlásiť do 30. novembra 2021 do 12:00 na email: sutaz@codokazemama.sk.
  • Tím Čo Dokáže Mama vyberie zo všetkých prihlásených výrobkov, ktoré splnia podmienky, 60 najlepších, ktoré postúpia do verejného hlasovania. A zároveň vyberie aj 10 služieb, ktoré postupujú priamo do FINÁLE. Výrobky zverejníme decembra na facebook fanpage Čo dokáže mama.
  • Hlasovať sa bude pomocou verejného hlasovania na sociálnej sieti Facebook do decembra 2021 do 12:00 a 15 výrobkov s najväčším počtom hlasov (like-ov) od verejnosti postupuje do FINÁLE.
  • Z finálových výrobkov vyberie porota 3 víťazné, a jednu službu, ktoré budú zverejnené decembra 2021.

Podmienky prihlásenia:

  • Si mamina, babička (na veku nezáleží).
  • Nominuješ sa so svojím vlastnoručne vytvoreným výrobkom/službou.
  • Na e-mail sutaz@codokazemama.sk nám pošli do 30.11.2020 do 12:00.
  1. Fotku svojho ručne robeného výrobku. Prosíme pošli nám len reprezentatívne fotky. Rozmazané / nezaostrené fotky do nominácie nezaradíme. Pri službách foto nie je povinné.
  2. Tvoje meno a priezvisko.
  3. Tvoj príbeh, krátky popis o tebe, tvojich detičkách a tvojej tvorbe.

 

Každá mamina môže zaslať maximálne 1 výrobok/službu. Nominovať na ocenenie sa môžu aj maminky, ktoré v predchádzajúcich ročníkoch už cenu získali. Len výrobky a služby, ktoré splnia podmienky prihlásenia, budú zaradené.

 

Motivujeme a inšpirujeme

Veľmi sa tešíme, že aj v tomto ročníku prijali naše pozvanie do poroty úspešné a inšpiratívne ženy.

Dajana Rodriguez – Talentovaná slovenská návrhárka, ktorá svoju záľubu v dejinách umenia a slovenských tradíciách začala v roku 2012 preklápať do navrhovania ručne vyrábaných kožených kabeliek s vyšívanými motívmi. Dnes má na Slovensku dve predajne a expandovala aj do Rumunska a Českej republiky.

Eva Kováčiková –Talentovaná ilustrátorka, fotografka a šéfredaktorka Rikiki – magazínu moderného rodiča s originálnym pohľadom na rodinu aj cez www.rikikimagazin.sk

Lucia Rusiňáková – Jedna z víťaziek súťaže Čo dokáže mama 2020, šikovná maminka, ktorá tvorí jedinečné torty pod značkou Andianka Cakes a maľuje realistické olejomaľby ako Andiart By Lucia.

Andrea KováčováZakladateľka Čo dokáže mama. Milujúca, trojnásobná mama, manželka a srdce projektu Čo dokáže mama. Pomáha mamičkám plniť si svoje sny.

Všetky informácie o súťaži nájdete na: https://www.codokazemama.sk/sutaz/ocenenie-co-dokaze-mama-2021

O Čo dokáže mama

Projekt Čo dokáže mama založila v júni 2015 Andrea Kováčová počas svojej materskej dovolenky, s cieľom vytvoriť priestor pre mamičky, ktoré chcú ukázať, čo dokážu popri svojich deťoch. Za 7 rokov sme sa rozrástli na takmer 50 000 aktívnych členiek, ktoré na webovej platforme www.codokazemama.sk, predávajú výsledky svojej kreatívnej činnosti – ručne tvorené výrobky, služby či vydané knihy. Máme i vlastné vydavateľstvo s úspešnými titulmi z edície Moji kamaráti a Zdravé domáce sladkosti. V roku 2021 sme spustili aj vlastnú predpredajovú crowdfundingovú platformu.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár