Začnite písať

SÚŤAŽE

SÚŤAŽ o odsávačku mlieka Chicco Single Pink

súťaž

Vianoce sa blížia a my vieme, že každý darček navyše vás pod stromčekom určite poteší. Dnes máme pre vás špeciálnu súťaž o praktického pomocníka pre všetky dojčiace mamičky. Zapojte sa do súťaže o elegantnú odsávačku Chicco Single Pink.

Jemná a ženská

Už pri balení tašky do pôrodnice si v nej určite nájde miesto aj malá štýlová odsávačka Chicco Single Pink, ktorá si získala pozornosť mnohých mamičiek pre svoj jemný ženský dizajn s ružovými detailmi.

Vďaka jej 2 režimom odsávania napodobujúce fázy sania mliečka bábätkom – rýchly rytmus odsávania stimuluje prietok mlieka, po 2 minútach sa prepne do pomalšieho extrakčného módu. Jej tmavý displej je dobre čitateľný a nebude vás rušiť ani pri večernom odsávaní. Dá sa zapojiť priamo do zásuvky pomocou sieťového adaptéra alebo ju môžete používať aj ako prenosnú odsávačku s alkalickými batériami typu AA.

Ako ju môžete vyhrať?

Zapojte sa do súťaže na našom Facebooku. Stačí, ak odpoviete na súťažnú otázku:

Kto by sa, podľa vás, potešil tejto odsávačke pod vianočným stromčekom?

Súťaž prebieha od 30.11 do 4.12. Výhercu vyberieme spomedzi komentárov pod súťažným príspevkom nasledujúci deň.

Pravidlá Facebooku

Súťaže sa môže zúčastniť každý, okrem organizátora tejto súťaže vrátane jeho blízkych osôb podľa § 116 Občianskeho zákonníka.
Súťažiaci svojou účasťou súhlasí s tým, že spoločnosť Facebook voči nemu nemá žiadne záväzky.
Facebook sa na súťaži nijako nepodieľa, nesponzoruje ju, neschválil ju, neadministruje ju a ani s ňou nie je akokoľvek spojený.
Tagy

Zanechaj nám svoj komentár