Začnite písať

SÚŤAŽE

Zapojte sa do SÚŤAŽE o balenie Marťankov pre svoje dieťa

V tomto období je silná imunita našich detí to, čo si praje každý rodič. Snažíme sa o ju zlepšovať rôznymi prostriedkami. No niekedy je to naozaj náročné ustriehnuť všetky vplyvy, ktoré môžu nášmu drobčekovi uškodiť.

Najmä ak máte doma školáka alebo škôlkara, tak určite zápasíte s tým, že je častejšie doma, ako v škole alebo medzi kamarátmi v škôlke. Imunita našich detí je v neustálom vývine. Musí prísť do kontaktu s celým spektrom baktérií a vírusov, aby sa „naučila“ ako proti nim bojovať. Preto sa niekedy môže rodičom zdať, že ich dieťa je až príliš často choré. Najmä v mladšom veku je to však úplne normálne.

Pomocníci Marťankovia

Všetkým rodičom však prichádzajú na pomoc multivitamíny Marťankovia vo vianočnom balení s dvoma produktami a spoločenskou hrou navyše. Cmúľacie tablety s Imunactivom v príchutiach tutti frutti, pomaranč a jahoda a Marťankovia Gummy Jeseň – zima, ktoré si vďaka 4 novým príchutiam deti určite obľúbia. Pokiaľ ide o výber kvalitného detského multivitamínu, je dôležité nájsť nielen taký, ktorý vašim deťom chutí, ale zároveň taký, ktorý obsahuje široké spektrum dôležitých vitamínov v odporúčaných denných dávkach.

Zapojte sa do súťaže

Pretože my ma mamy akčných detí chceme, aby ich imunita bola naozaj nepriestrelná, pripravili sme si pre vás súťaž o 3 balenia multivitamínov Marťankovia s hracími kartami.

Súťaž bude prebiehať na našom Facebooku a Instagrame od 8.12. – 13.12. 2021 do 21:00.

V súťažnom príspevku nám napíšte, akým spôsobom podporujete imunitu svojej rodiny.

Môžete označiť niekoho, koho by výhra tiež potešila.

Zo všetkých komentárov vyberieme 2 výhercov na Facebooku a 1 výhercu na Instagrame.

Pravidlá Facebooku

Súťaže sa môže zúčastniť každý, okrem organizátora tejto súťaže vrátane jeho blízkych osôb podľa § 116 Občianskeho zákonníka.

Výhra bude odoslaná do 7 pracovných dní po zaslaní kontaktných údajov.

Súťažiaci svojou účasťou súhlasí s tým, že spoločnosť Facebook voči nemu nemá žiadne záväzky.

Facebook sa na súťaži nijako nepodieľa, nesponzoruje ju, neschválil ju, neadministruje ju a ani s ňou nie je akokoľvek spojený.

 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár