Začnite písať

AKČNÉ TIPY INŠPIRÁCIE PR ČLÁNKY

Pohodlnosť nadovšetko. Oblečte sa komfortne, ale zároveň štýlovo

Pohodlie je v poslednom čase to, na čo sa v oblečení upíname. Niekoľko mesiacov sme strávili v domácom oblečení a vzdať sa ho nechceme ani teraz, keď opäť raz chodíme do kancelárie. Ako ale vyzerať štýlovo a zároveň zachovať komfort?

Neodopierajte si štýl ani pohodlie. Máme pre vás niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu udržať si správny pomer medzi komfortom a šik štýlovým lookom.

Zvršky sú vaším novým najlepším priateľom

Kabáty, bundy, parky, bombery. V chladných dňoch vám zvršky prídu vhod nielen kvôli teplu, ale tiež pod nimi jednoducho schováte pokojne aj pyžamo. Trik spočíva v tom, že zaujímavým kabátom či bundou odvediete pozornosť od zbytku outfitu. Preto sú ideálne dlhé kabáty aspoň po kolená, najlepšie až po členky.

Neschovávajte obľúbený pár tenisiek

Dámske tenisky sú symbolom pohodlia a bolo by ľahostajné ich v našom zozname nespomenúť. Prvotriedny a pohodlný pár topánok by mal vždy vyzerať ako nový, preto by ste sa o svoj obľúbený pár mali starať a pravidelne tenisky čistiť. Pred nosením ich nezabudnite nastriekať ochranným sprejom a škvrny a prach hneď utrieť vlhčeným obrúskom.

Zaobstarajte si pletené šaty

Šaty z pleteniny sú ideálne na jeseň a zimu. Ak navyše zainvestujete do tých z bavlny, vlny či kašmíru v dĺžke pod kolená, šaty vás aj krásne zahrejú. V kombinácii s čižmami budete vyzerať trendy a ešte udržíte nohy viac v teple. Celý outfit potom posuniete na novú úroveň, ak si vyberiete šaty v sýtych farbách a skombinujete ich s odtieňovo podobným zvrškom – napríklad čokoládovo hnedé šaty s kabátom v rovnakom odtieni, ale čierne so sivým kabátom.

Štýlová teplákovka nemusí byť len na doma

Ak sa chystáte s kamoškami na kávu alebo večerné vínko a nechcete sa cítiť napäto v upnutých šatách, rifliach alebo lodičkách, siahnite po štýlových teplákoch. Teplákovka je v tejto dobe na výslní – je pohodlná a jednoducho sa kombinuje. Nájdite ten správny, nebojte sa investovať aj o trošku viac, zamerajte sa na pohodlie a aby vám teplákovka naozaj dobre sedela. Pokojne si k nej obujte tenisky alebo aj lodičky, nič nepokazíte ani členkovými topánkami alebo čižmami, treba len vybrať správny pár teplákov, a navrch prehoďte teplý dlhý kabát.

Zateplené legíny vás zahrejú a udržia v pohodlí

Legíny sú ešte stále v radoch módnych kritikou tzv. love-hate kúskom. My by sme ale zase tak rýchlo nezavrhli. Kvalitné legíny sú skvelým kúskom, v ktorom budete v pohodlí. V zime stavte na tie zateplené, s ktorými budete v teple. Skombinujte ich s rolákom, veľkým hrubým svetrom a štýlovou parkou alebo kabátom. Ak sa nebojíte vzorov a farieb, odviažte sa a choďte do toho. No čierna farba alebo umelá koža sú stávkou na istotu, s ktorou nikdy nič nepokazíte.

Zanechaj nám svoj komentár