Začnite písať

SÚŤAŽE

Súťaž o balíček produktov pre bábätko od Kidsworld

kidsworld

Pre svoje bábätko chcete určite len to najlepšie. V tom prípade oceníte kvalitu produktov Snoozebaby, ktoré sú vyrobené z jemných materiálov. Prečo si ich vaše bábätko obľúbi?

Potreby bábätka na prvom mieste

Produkty značky Snoozebaby priniesli do výroby hračiek a pomôcok pre bábätká úplne nový prístup. V rámci neho boli predstavené revolučné štítky, ktoré do roku 2004, kedy holandská firma začala pôsobiť, nemali obdobu. Manželská dvojica z nich urobila nový druh „hračky“.

Ideológia produktov Snoozebaby je samozrejme postavená aj na použití tých najjemnejších a najkvalitnejších materiálov. Značka postupne prechádza na výrobu z organickej bavlny a bavlny s certifikátom GOTS u všetkých produktov. Vďaka tomu sú bezpečné a nedráždivé pre bábätko a navyše dokážu splniť aj vyššie nároky na starostlivosť a pranie.

Vyhrajte balík produktov Snoozebaby pre svoje bábätko

V základnej výbave pre bábätko by nemali chýbať doplnky z príjemných a mäkkých materiálov. Preto sme si pre vás v spolupráci s Kidsworld pripravili súťaž o balík produktov Snoozebaby, ktorý určite poteší bábätko a aj jeho mamičku.

Výherca súťažného balíka obdrží:

  • Podložku na hranie Cheerful Playing (75×95 cm vo farbe Milky rust)
  • Mojkáčika/handričku na pritúlenie Sweet Dreaming (25 x 25 cm, Milky rust)
  • Mušelínovú plienku, 80×80 cm z organickej bavlny, Milky rust

 

Do súťaže sa môžete zapojiť na našom Instagrame Akčné mamy.

 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Akcnemamy (@akcnemamy)

Tagy