Začnite písať

Kalendár mien

Františka pôsobí ako neprístupná žena

Františka

Meniny: 9. marec 

Pôvod mena: z talianskeho Francesco – malá Francúzka 

 

Františka pôsobí ako neprístupná, miestami až odmeraná žena, ktorá nepotrebuje spoločnosť. Opak je pravdou. V jej vnútri sa odohrávajú citové boje, ktoré sa jej darí zvládať, ak má okolo seba silné opory. Navonok to ale nechce ukázať, pretože sa bojí odmietnutia a sklamania. To často prichádza kvôli vysokým nárokom, ktoré na ľudí kladie.    

 

Osobný život: Prehnane aktívny partner, ktorý potrebuje byť neustále v pohybe, pre ňu nie je dobrou voľbou. Keďže je pomalšia a rýchlo sa unaví, potrebuje pokojného muža, ktorý si rád dopraje oddych a ničnerobenie. Vzájomne si budú užívať spoločné chvíle a tráviť spolu dosť času, čo otestuje ich schopnosť rozumieť tomu druhému.  

Pracovné uplatnenie: Kombinácia lásky k prírode a potreby byť starostlivá z nej robí dobrú botaničku, veterinárku či poľnohospodárku. Každé z týchto povolaní jej umožňuje pracovať v pomalšom tempe, vďaka čomu sa vyhýba ničivým dopadom stresu na jej telo. Zároveň trávi dostatok času v teréne, takže nechýba jej ani fyzická činnosť a pohyb na čerstvom vzduchu.   

 

Obľúbené farby: červená, hnedá, gaštanová  

Ochranné kamene: zafír, zirkón 

Vhodné znamenia: Býk, Lev, Panna, Kozorožec 

Tagy