Začnite písať

Kalendár mien

Vlastimil je odvážny muž, ktorý sa nebojí ísť do rizika

Baby 1

Meniny: 13. marec 

Pôvod mena: slovanský – milujúci moc, milujúci vládu 

 

Vlastimil je odvážny muž, ktorý sa kvôli dosiahnutiu cieľa nebojí ísť aj do rizika. Svoje ciele si splní, no lákavá príchuť nebezpečenstva ho niekedy doženie do kritických situácií, ktoré ho oberajú o silu. Nezastavia ho ani sklamania a podrazy zo strany priateľov alebo kolegov, skôr naopak. Vtedy sa ešte viac zomkne a za vytýčeným cieľom bude kráčať odvážnejšie.   

 

Osobný život: Nositeľ tohto mena je divoký a vášnivý, takže partnerka sa s ním nudiť určite nebude. Obaja si však musia dávať pozor na prehnanú žiarlivosť, ktorá by dusila ich lásku. Tú ohrozuje aj jeho prelietavosť a citová nestálosť. Po narodení detí sa usádza a stáva sa rodinne založeným a starostlivým manželom aj otcom.  

Pracovné uplatnenie: Silná osobnosť mu umožňuje obsadzovať aj vrcholové pozície, kde na seba prevezme zodpovednosť za správu vecí verejných. Bez problémov vie riadiť aj väčší tím. Ak pracuje samostatne, kladie si vysoké ciele, ktoré majú priniesť zmeny v spoločnosti. Buď príde s novým vynálezom, alebo sa snaží navrhovať nejaké rozvojové projekty.  

 

Obľúbené farby: žltá, svetlohnedá, tmavomodrá 

Ochranný kameň: granát 

Vhodné znamenia: Býk, Rak, Lev, Panna, Kozorožec 

Tagy