Začnite písať

AKČNÉ TIPY PR ČLÁNKY TESTOVANIE

Otestujte s nami detské okuliare Babiators

Mnoho rodičov pred začiatkom leta rieši problém ochrany zraku svojich ratolestí pred ostrým slniečkom. Navyše niektoré deti ani za ten svet nechcú nosiť slnečné okuliare. No možno ste len doteraz nevyskúšali tie správne, ktoré dieťaťu padnú a nebude o nich ani vedieť.

Aj deti si zaslúžia kvalitnú ochranu zraku

Značka detských okuliarov Babiators má svoj pôvod v USA, kde si získala srdcia nielen mnohcýh rodičov detí, ale aj slávnych celebrít ako Sarah Jessica Parker, Rachael Zoe, Jennifer Garner a dalších. Vyznačuje sa najmä tým, že sa dokonale prispôsobí detským potrebám. Okuliare sú vyrobené z pružnej gumy a dá sa povedať, že sú takmer nezničiteľné. O ich východách a poslaní značky sa dočítate v tomto článku: Leto prichádza, poradíme vám, ako ochrániť zrak svojich detí.

Otestujte s nami detské okuliare Babiators

Leto sa blíži a je najvyšší čas, aby ste sa poobzerali po kvalitných slnečných okuliaroch pre svoje dieťa. Možno to väčšinou riešite nejakými lacnými okuliarmi z hračkárstva, to ale nie je dobrá voľba pre kvalitnú ochranu zraku. Zapojte sa s nami do testovania okuliarov Babiators, ktoré vaše dieťa určite nezničí a bude ich milovať.

Hľadáme 50 testeriek s deťmi vo veku od 0-6 rokov. Jediné, čo musíte spraviť, je vyplniť dotazník PRED a PO testovaní, dať nám dôkladnú spätnú väzbu a aktívne šíriť na svojich sociálnych sieti, že testujete produkt s Akčnými mamami.

(UPOZORNENIE: Ak nevyplníte dotazník po ukončení testovania, do budúcna už nebudete môcť byť zaradené do ďalšej testovačky.)

Vstupný dotazník, ktorým sa môžete prihlásiť do testovania, nájdete na tomto linku.

Tešíme sa na testovanie s vami!

Tagy