Začnite písať

Uncategorized

Pokračovanie filmu ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK: Povedia si Ján Koleník a Táňa Pauhofová áno?

Na plátna slovenských kín dnes prichádza romantický príbeh o sile lásky a priateľstva. Voľné pokračovanie filmu ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK s podtitulom Dobro došli Jakuba Kronera a Adriany Kronerovej zavedie divákov do nádherného prímorského prostredia v Chorvátsku. Práve tu si majú postavy Táne Pauhofovej a Jána Koleníka povedať Áno. „Našla som si partnera svojich snov. Ale ukazuje sa, že cesta k oltáru nebude jednoduchá, akoby si človek predstavoval,“  prezradila herečka.

Vezmi si ma za muža, naše kroky ruka v ruke spoločnými stanú sa – začne hneď v úvode spievať Ján Koleník Táni Pauhofovej a dokonca si pred ňu aj pokľakne. Jej súhlas a nadšenie kamarátov však rozpúta bláznivý kolotoč udalostí. Trojica nevestiných priateliek – Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabriela Marcinkováa ich rodiny vnesú do zdanlivo jednoduchej prípravy svadby dobrodružstvo, napätie, zábavu a niekedy aj drámu.

Všetci v podstate nechtiac urobia všetko pre to, aby zamilovanej dvojici svadbu skomplikovali, alebo ich vlastným príkladom odradili, až tak, že k nej skoro ani nedôjde. K obľúbeným tváram z prvej časti – Emílii Vášáryovej, Tomášovi Maštalírovi, Marekovi Majeskému, Jiřímu Bartoškovi, Petrovi Vaněkovi, Anne Kadeřávkovej, Nine Petrikovičovej a Karolíne Tkáčovej sa pridajú aj ďalšie známe herecké mená. V pokračovaní úspešnej snímky ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK zažiaria Dagmar Havlová, Jozef Vajda, Marek Vašut, Marco Bonini z Talianska, Toni Gojanović a Goran Bogdan z Chorvátska.

Diváci môžu očakávať niekoľko trikových kaskadérskych scén a na konci komédie ešte jedno veľké a nečakané prekvapenie v podobe bollywoodskeho tanca. Svoje tanečné umenie predvedie celá herecká zostava na čele s mladomanželmi. „Želáme si, aby táto koncovka priniesla ľuďom v kine rovnakú radosť, akú sme prežívali pri jej nakrúcaní,“ povedala scenáristka Adriana Kronerová.

 

Romantickú komédiu ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2: Dobro došli prináša do kín spoločnosť CONTINENTAL FILM.

Tagy