Začnite písať

Kalendár mien

Adrián sa rád angažuje v spoločenských záležitostiach

Baby 1

Meniny: 23. marec 

Pôvod mena: z latinského Hadrianus – muž od mora 

 

Ady, Aďo či Aďko sa rád angažuje v spoločenských záležitostiach. Aktívny je aj doma pri rodine, s ktorou chodí na výlety do prírody aj na kultúrne a športové podujatia. Vystupuje ako flegmatik, ktorý rieši kritické situácie s chladnou hlavou, no vo vnútri je plný emócií. Ti ale nedáva najavo. V mladšom veku býva tvrdohlavý, no práve vďaka tomu dokáže presadzovať svoje nápady.  

 

Osobný život: Rodina a priatelia sú pre neho vždy na prvom mieste. Váži si každý okamih, ktorý s nimi strávi. Priateľské vzťahy sa snaží nadviazať aj s kolegami, s ktorými potom môže v prívetivom prostredí pracovať na realizácii spoločných nápadov. Úspech a dostatok peňazí je pre neho dôležitý kvôli tomu, aby mohol po narodení detí pracovať menej a byť častejšie s rodinou.  

Pracovné uplatnenie: Najlepšou voľbou je pre neho práca v kolektíve, pri ktorej nie je vystavený stresu. Nie je veľmi súťaživý, no nebojí sa prevziať väčšiu mieru zodpovednosti a využiť svoju zručnosť a kreativitu. Ako stvorené sú pre neho technické obory. Blízke mu je aj stavebníctvo, práca s drevom a predaj automobilov. Bez problémov zvládne aj úradnícku robotu. 

 

Obľúbené farby: biela, modrá, zelená 

Ochranné kamene: zafír, smaragd 

Vhodné znamenia: Býk, Rak, Panna, Škorpión 

Tagy