Začnite písať

AKČNÉ TIPY PR ČLÁNKY TESTOVANIE

Otestujte s vašim drobcom detskú sonickú zubnú kefku

Naháňate každý deň ráno aj večer vašich školákov, aby si umyli zuby? S tým je teraz koniec! Zapojte sa do testovania profesionálnej sonickej zubnej kefky pre deti vo veku od 6 rokov a spravte im z umývania zúbkov zábavnú hru.

Hľadáme 50 mamičiek, ktoré so svojimi školákmi otestujú sonickú zubnú kefku Šupito a Lišiak značky Profimed v hodnote 19,90€ ÚPLNE ZADARMO. Stačí, ak vyplníte TENTO DOTAZNÍK a o pár dní môžete v pohodlí svojho domova očakávať balíček.

Čo presne budete testovať?

  • Ľahkú a ergonomickú sonickú zubnú kefku Šupito a Lišiak pre deti vo veku od 6+. Vlastnosti kefky:
  • Jemné a šetrné SOFT vlákna kefky kmitajú a tým dopĺňajú štandardne vykonávané čistiace pohyby.
  • Časovač stráži dvojminútový interval na čistenie zúbkov s upozornením po 30s o zmene oblasti čistenia.
  • Farebné LED podsvietenie hlavice uľahčuje orientáciu v ústach a dodáva kefke na jej atraktivite.
  • Vďaka vodeodolnosti zubnej kefky si deti môžu čistiť zuby aj v sprche.

Kompletný popis kefky nájdete v TOMTO ČLÁNKU.

Koho presne hľadáme?

Mamičky s deťmi od 6+ rokov, ktoré chcú vyskúšať pokrokovú sonickú zubnú kefku a radi nám dajú spätnú väzbu vo forme recenzie, fotky či videa na svojich sociálnych sieťach.

Jediné, čo musíte spraviť, je vyplniť dotazník PRED a PO testovaní, dať nám dôkladnú spätnú väzbu a šíriť aktívne na svojej sociálnej sieti, že testujete produkt s Akčnými ženami. Je pre nás dôležité, aby ste nám na záver testovania v dotazníku napísali, ako ste boli s týmito produktami spokojné. Zároveň vás poprosíme o napísanie recenzie priamo na WEB klienta. Rovnako nás poteší aj váš komentár – prečo by ste chceli s nami testovať, priamo pod týmto článkom.

(UPOZORNENIE: Ak nevyplníte dotazník po ukončení testovania, do budúcna už nebudete môcť byť zaradené do ďalšej testovačky.)

Tešíte sa na testovanie s nami? Dajte nám vedieť v komentári .-)