Začnite písať

AKČNÉ TIPY PR ČLÁNKY TESTOVANIE

Mamičky a deti testovali slnečné okuliare Babiators. Prezradíme vám, ako ich ohodnotili!

Pred letom je dôležité vybrať pre seba aj pre svoje deti kvalitné slnečné okuliare, aby sme si chránili zrak skôr, než do nás slniečko naplno oprie svoje nemilosrdné lúče. Detské slnečné okuliare Babiators sa tešia mimoriadnej obľube nielen u nás, ale aj v zahraničí. Päťdesiat z vás malo v priebehu uplynulého mesiaca možnosť otestovať aj so svojimi detičkami práve okuliare tejto značky. Ste zvedavé, ako testovanie dopadlo a čo mamičky na okuliare povedali?

Mamičiek sme sa spýtali, čo ich na okuliaroch zaujalo najviac

„Štýl, ľahkosť, flexibilita, odolnosť, prevedenie, čisté línie.“ (Katarína)

„Odolnosť voči detským rúčkami a 100% ochrana pred UV.“ (Eva)

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole Fechová (@nicol_e8)

„Spojenie pekného dizajnu s kvalitou – dostatočná ochrana proti UV žiareniu a kvalitné spracovanie. Veľmi príjemne prekvapilo puzdro, ktoré okuliare dostatočne chráni a zároveň je ľahké a spratné.“ (Beáta)

„Krásny dizajn, tip top kvalitné spracovanie, flexibilita a samozrejme ochrana proti UVA/UVB žiareniu.“ (Viktória)

„Na slnečných okuliaroch Babiators ma zaujal príbeh značky, kvalita a nadčasový dizajn okuliarov.“ (Anna)

Zaujímalo nás tiež, či okuliare splnili očakávania mamičiek

Na túto otázku kladne odpovedalo 96% opýtaných. To je skvelý výsledok, čo poviete?

Ste zvedavé, ako zareagovali na okuliare naši najmenší testujúci: deti?

„Dcérke sa okuliare páčili, sadli jej na tvár a bola spokojná. Jednoduchý dizajn najskôr dozdobila nálepkami, ale potom ich dala preč.“ (Anna)

„Malý bol úplne nadšený, stále ich chce nosiť. Má len 2 roky a už si ich vie krásne nasadiť.“ (Veronika)

„Synčekovi sa hneď veľmi zapáčili. Testovanie a celkovo aj nosenie okuliarikov Babiators mu vyhovovalo, zaujali nás, necítil diskomfort pri nosení, čo sa občas stávalo pri nosení iných detských slnečných okuliarov od inej značky. Takže tieto nám veľmi sadli a vyhovovali.“ (Viktória)

„Prvé zoznamovanie sa s okuliarkami bolo rozpačité, ako so všetkým novým, ale potom sa z toho stala rutina, bez nich z domu nejdeme.“ (Silvia)

„Môj 4 ročný syn je nadšený. Má menšiu hlavičku, bála som sa teda, ako mu sadnú, avšak sedia mu pekne, nepadajú, a rád ich nosí aj na bicykli.“ (Lucia)

V čom vnímali mamičky pozitíva slnečných okuliarov Babiators v porovnaní s okuliarmi iných značiek?

„Vyššia ochrana očí, ako pri bežne dostupných slnečných okuliaroch. Pre deti to najlepšie.“ (Martina)

„V minulosti sme žiadne iné nemali, takže to neviem porovnať.“ (Andrea)

„Z môjho pohľadu, ako maminka dvoch detičiek, je najväčšou výhodou týchto okuliarov to, že sú nerozbitné. Na dvoch rukách nespočítam, koľko okuliarov sme už postúpali alebo si na ne jednoducho sadli. A samozrejme, ochrana citlivých detských očičiek od škodlivého slnečného žiarenia.“ (Sabína)

„Hlavne to, že sú dosť odolné, v podstate nezničiteľné. Skvele je, že chránia očká detí, že sú kvalitné.“ (Kristína)

„Sú cenovo dostupnejšie. Pretože ak človek naozaj chce kvalitné okuliare a zároveň štýlové, je to naozaj náročné. Zväčša, ak chceme splniť tieto dve kritéria, pohybujeme sa cenovo v desiatkach eur za okuliare. Tu je ešte veľkou výhodou práve tá nerozbitnosť, takže dlhšia životnosť.“ (Tamara)

Čo by mamičky na detských slnečných okuliaroch Babiators vylepšili alebo zmenili?

„Myslím si, že ani nie je čo…možno o trošku tmavšie sklá, ale inak sú dokonalé.“ (Zuzana)

„Vyzdvihujem dizajn a upravila by som možno jedine ten odporúčaný vek.“ (Beáta)

„Budem sa opakovať, no veľké plus je ohybný rámik a celkovo na nošteku netlačia. Zatiaľ som nenašla vec, ktorú by som na nich zmenila.“ (Lucia)

„Vyzdvihla by som ich ľahkosť a teda po dobu testovania aj ich odolnosť, ale až čas ukáže, ako veľmi sú odolné voči detskej vynaliezavosti…Nezmenila by som na nich asi nič, dieťa je spokojné, tak aj mama je spokojná. Vyššia cena je samozrejme odrazom kvality, ale je možné, že niektoré mamy si to dvakrát prerátajú, keď budú investovať do týchto detských okuliarov…aj keď aj tu existuje viacero cenových variantov.“ (Dominika)

„Vyzdvihla by som dizajn a kvalitné spracovanie, celkovo produkt aj s ochranným obalom a krabičkou – top. Nemenila by som nič. Možno by som pridala k okuliarkom šnúrku na zavesenie pre dieťatko pre pohodlnejšie nosenie či prenášanie, v prípade, že v danom momente nepotrebuje mať okuliare na očiach, vie si ich len dať dolu a zavesiť na šnúrku na krku.“ (Viktória)

Odporúčali by žienky okuliare aj pre detičky svojich kamarátok-mamičiek? 

98% testeriek by okuliarky odporúčalo aj ďalším maminkám a ich detičkám.

Na záver sme mamičky poprosili, aby napísali k testovaniu okuliarkov záverečné hodnotenie, v ktorom zhrnú svoje celkové skúsenosti s produktom a priebehom testovania

„Okuliare Babiators sú štýlové ľahké detské okuliare. Krásne sedia na detskej tvári, spĺňajú všetky medzinárodné štandardy. Sú veľmi flexibilné a ohybné. Určite pristanú každej malej slečne či mladému mužovi, nakoľko majú širokú škálu farieb, či tvarov.“ (Andrea)

„Okuliare Babiators určite odporúčam aj ostatným rodičom, ak chcú pre deti vybrať kvalitné, bezpečné a zároveň dizajnové slnečné okuliare. Veľmi sa mi páči, že sú vyrobené z odolných gumených materiálov, čiže sa nemusíte báť, že ich dieťa ľahko zničí alebo poškodí. Naozaj sa nedajú zlomiť. Mám reálne veľmi akčné deti a teda, vydržali:). Dieťa ich bude rado nosiť, nakoľko vyzerajú veľmi štýlovo a elegantne. My sme testovali jedny okuliare a doslova sa o ne bili obaja bratia (6r a 8r). Veľmi oceňujem, že sklá s UV 400 poskytujú naozaj 100% ochranu proti žiareniu. Myslím, že ak chce rodič naozaj ochrániť zrak svojmu dieťaťu pred škodlivým žiarením, okuliare Barbiators sú určite skvelou voľbou.“ (Kristína)

„Okuliarky Babiators určite odporúčam pre všetky aktívne deti, ktoré okuliare nenosia iba na očiach, ale neustále s nimi manipulujú. Zároveň perfektne chránia oči na slnku a pre rodičov je to tá najpodstatnejšia vlastnosť. Za nás spokojnosť.“ (Alexandra)

„Detské slnečné okuliare Babiators odporúčam. Sú praktické, pružné, bezpečné pre deti. Vyzdvihujem ich dizajn – frajerské zrkadlovky dodávané s praktickým puzdrom. Ako menšie negatívum vidím trošku horšie spracované bočnice okuliarov, čo môže vadiť pri nosení.“ (Lýdia)

„Ďakujem za možnosť testovať okuliarky. Prišli v krásnom obale, kde sa aj super odkladajú a vyberajú. Dcérke sedia ako uliate a rada ich nosí. Ja kvitujem, že sú ľahučké a majú väčšie rozmery skiel. Odporúčam a idem kúpiť aj mladšej.“ (Daniela)

Bonusom pre všetky mamičky je darčekový kód pre uplatnenie 10% zľavy na nákup okuliarkov Babiators na eshope.

Zľavový kód pre SK:okuliare10

Zľavový kód pre ČR: bryle10

Platnosť kódu: do konca mája 2022.

Ak sa chcete o značke Profimed, jej filozofii či produktoch dozvedieť viac, navštívte ich stránku. Zaujalo vás toto testovanie a chceli by ste byť súčasťou nejakého ďalšieho? Sledujte našu stránku Akčné ženy Akčné mamy a možno práve vy budete ďalšou vybranou testerkou, ktorá si bude môcť vyskúšať špičkové produkty úplne zdarma.

Zdroj obrázkov: archív testeriek