Začnite písať

SÚŤAŽE

Zapojte sa do súťaže o 3 kufríky plné korenín od Mäspoma

mäspoma

Leto nám klope na dvere. Čo by to ale bolo za obdobie bez grilovačiek a dobrého jedla? Každá dobrá gazdinka by mala preto mať doma vždy dobrú zásobu korenín na všetky príležitosti.

Šťastie praje pripraveným

Vyladiť chuť nielen letných jedál dokážu rôzne druhy korenín. V našich kuchyniach si svoje miesto držia stálice v podobe čierneho korenia a bobkového listu. Možno obľubujete exotickejšie chute a do svojich jedál si radi pridáte aj trochu chilli či sušeného zázvoru.

Aj odborníci na koreniny z Mäspoma vedia, že život si treba vždy poriadne okoreniť. Pre priaznivcov svojich produktov si pripravili aj celoslovenskú súťaž o finančnú odmenu. Do 5.6.2022 Mäspoma hliadka kontroluje poštové schránky. Prečo? Hľadá predsa nálepky Mäspoma, ktoré môžu priniesť obyvateľom domácnosti prilepšenie do rodinného rozpočtu.

Viac o súťaži a ako sa do nej zapojiť si môžete prečítať na stránke Mäspoma – Mňäm.

mäspoma

3 kufríky plné korenín pre Akčné mamy

Pre všetky akčné mamy, ktoré s obľubou varia pre svoju rodinu máme pripravenú aj bonusovú súťaž o 3 kufríky plné korenín od Mäspoma.

Každý kufrík je v hodnote cca. 30 eur a obsahuje zmes korenín vyskladanú z portfólia Mäspoma. Výhercov poteší napríklad: bazalka, americké zemiaky, granulovaný cesnak, grilovacie zmesi,  Gulášová zmes, koreniny na ryby, petržlenová vňať, majorán, oregano, zmes pečené kura, džemko, obaľovacie zmesi, zlaté kura zmes, sušené bio paradajky a iné.

Zapojiť sa môžete na našom Facebooku Akčné mamy v súťažnom príspevku.

Súťaž trvá do 22.5.2022, kedy zo všetkých komentárov vyžrebujeme 3 výhercov.

Pravidlá Facebooku

Súťaže sa môže zúčastniť každý, okrem organizátora tejto súťaže vrátane jeho blízkych osôb podľa § 116 Občianskeho zákonníka.

Výhra bude odoslaná do 14 pracovných dní po zaslaní kontaktných údajov.

Súťažiaci svojou účasťou súhlasí s tým, že spoločnosť Facebook voči nemu nemá žiadne záväzky.

Facebook sa na súťaži nijako nepodieľa, nesponzoruje ju, neschválil ju, neadministruje ju a ani s ňou nie je akokoľvek spojený.

Tagy