Začnite písať

AKČNÉ TIPY TESTOVANIE ZDRAVIE

Školáci testovali sonickú zubnú kefku. Chcete vedieť, ako ju aj s mamičkami zhodnotili?

Naučiť našich drobcov správne si čistiť zuby je investícia do ich zdravia po celý život. Je na nás, rodičoch, aby sme im pomohli osvojiť si správnu dentálnu hygienu, ktorej výsledkom budú zdravé zúbky, pretože tie sú základom celkového zdravia. Ak je čistenie zúbkov pre deti navyše ešte aj hrou, máme vyhraté. Za uplynulý mesiac dostalo päťdesiat z vás, mamičiek detí starších ako 6 rokov, možnosť otestovať profesionálnu sonickú zubnú kefku Šupito a Lišiak od značky Profimed a my vám teraz prezradíme, ako boli s kefkou spokojné.

Zaujímalo nás, prečo sa v prvom rade mamičky s deťmi rozhodli zubnú kefku otestovať.

„Veľmi som bola zvedavá na kvalitu kefky a zaujalo ma aj prevedenie a keďže mam male deti, veľmi som tým jedno z nich potesila.“ (Lenka)

„Kvôli synovi. Ma 10r rokov, mal elektrickú aj klasickú a nevie si dobre čistiť zúbky.“ (Lucia)

„Chcela som, aby deti bavilo umývanie zúbkov.“ (Magdaléna)

„S manželom máme obaja svoju sonicku kefku a náš syn ich chcel tiež skúsiť, no naše mu boli veľké.“ (Ivana)

„Aby som spestrila dcérke umývanie zúbkov, lebo jej musím stále pripomínať, aby si ich umývala.“ (Petra)

„Dcéra dovŕšila prednedávnom 6 rokov a keďže sa jej začal meniť chrup, chcem pre ňu len to najlepšie na čistenie “dospeláckych” zúbkov. Sme veľmi rady za možnosť vyskúšať práve túto kefku.“ (Nicole)

„Na odporúčanie dentálnej hygieničky.“ (Jana)

„Veľmi mi záleží, aby moje deti boli zdravé. S tým samozrejme súvisia aj zdravé zúbky a ďasná. Keďže som mamičkou, snažím sa čo najlepšie starať sa o zdravie svojich detí. Synček potrebuje motiváciu a vzor pri niektorých činnostiach, preto ma toto testovanie hneď oslovilo a zapojila som sa. Sonická zubná kefka Šupito a Lišiak je to naj pre staršie detičky.“  (Viktória)

98% mamičiek uznalo, že odskúšaná zubná kefka Šupito a Lišiak splnila ich očakávania.

Mamičiek sme sa s nedočkavosťou spýtali, čím najviac zubná kefka zaujala ich školáka.

„Zaujala svetelnými efektami a svojou ľahkosťou – nestretla som sa ešte s tak ľahkou kefkou, okrem klasických.“ (Klaudia)

„Veľmi sa mi páči LED osvetlenie a že mu kefka sama čistí zúbky. Užíva si to.“ (Erika)

„Testovali sme sonickú zubnú kefku – motív Lišiak.? Kefka synčeka hneď zaujala, veľmi sa mu páčil dizajn, obrázok, ocenili sme LEDsvetielka.“ (Viktória)

„Nellku kefka zaujala na prvý pohľad. Má pekný vzhľad,dobre sa drží v detskej rúčke a svetielka pri čistení vyčarovali úsmev.“ (Zuzana)

„Páčila sa mu veľmi, extrémne ho upútali zmeny farieb a tak sa zatvára v kúpelni bez svetla:).“ (Martina)

„Zubná kefka sa našej dcére veľmi páčila. Na kefke ju zaujalo že bliká, že si môže nastaviť LED svetlo a veľmi sa jej páčilo tiež, že kmitá.Umývanie zúbkov je pre ňu veľmi zábavne.“ (Mária)

„Dcérke sa veľmi páči a rada si mení farby svetla, keď si ide umyť zúbky.“ (Ivana)

„Od prvého momentu si kefku synček zamiloval. Najviac sa mu páči blikanie farebných svetielok. Predĺžil sa nám čas umývania zubov na dve minúty, čo je super.“ (Daniela)

„Veľmi sa mu páčila. Stále hovoril: „Mami, tá kefka je super ľahučká, jemnučká.“ (Kristína)

V čom mamičky videli pozitíva kefky Šupito a Lišiak v porovnaní s inými kefkami, ktoré v minulosti so svojim dieťatkom vyskúšali?

„Vyskúšali sme zatiaľ len elektrickú, a to sa porovnať nedá. Sonická má navrch. Úplne iné čistenie. Jemné kmitanie vlákien je aj podľa syna šetrnejšie k ďasnám a zároveň stále perfektne vyčistí zúbky.“ (Lucia)

„Oproti bežnej kefke je umývanie jednoduchšie a kvalitnejšie vyčistí zúbky.“ (Marcela)

„Je ľahučká, akurat do ruky a svetielka sú super spestrenie pre deti.“ (Ivana)

„Krásne svieti, má jemné štetinky, je krásne farebná. Proste je úžasná!“ (Erika)

„Sonické kefky sme neskúšali doma, ale niektoré som mala v ruke a táto kefka Profimed sa mi javí ľahšia a aj tvarovo lepšie uchopiteľná do detskej ruky. Nepamätám si ani, či som ešte niekde videla možnosť rôzneho podsvietenia.“ (Zuzana)

„Hlavný rozdiel spočíva v belosti a čistote zubov po umytí. Dochádza zároveň aj k medzizubnému čisteniu, čo hodnotím ako veľké pozitívum.“ (Ľubomíra)

„Je ľahká oproti iným kefkám, má jemné vlákna, ktoré nedráždia detské ďasná.“ (Nicole)

„Je to naša prvá sonická kefka v rodine a sme tak spokojní, že ideme do tohto typu celá rodina. Zúbky sa čistia samé, teda dieťa sa teší z umývania, zábava so svetelnými efektami predlžujú čistenie. Zapne si ju aj dvakrát a že sú zúbky čistejšie, vidieť hneď.“ (Michaela)

„Určite je to efektivita a v konečnom dôsledku čistejšie zuby. Tým, že je tam časovač, zabezpečí to väčšiu výdrž pri dosiahnutí času čistenia zúbkov u detí, nakoľko s týmto sme dosť bojovali.“ (Jana)

Čo by mamičky a deti na kefke Šupito a Lišiak zmenili?

„Nič. Kefka je dokonalá a vo všetko splnila naše očakávanie.“ (Lenka)

„Možno miesto časovača by som pridala nejaký zvukový signál. Inak na nej netreba meniť nič.“ (Lucia)

„Myslím, že hlavne tá svietivosť je pre deti zaujímavá a zábavná. Negatíva nevidím nikde.“ (Marcela)

„Umývanie je s kefkou zábava, svetielka sú super, aj nastavený časovač, dieťa vie ako dlho treba umývať zúbky. Na vylepšenie možno len toľko, aby nebolo treba batérie, stojan na nabíjanie by bol fajn.“ (Ivana)

„Netreba nič vylepšovať, je to topka a mladšej dcére ju zaķúpim tiež lebo sa o ňu biju. :)“ (Erika)

„Skôr by to viac farebné blikanie potešilo menšie detičky, ale za nás je top.“ (Zuzana)

„Jediná nevýhoda je, že nie je nabíjateľná a treba meniť baterku.“ (Nicole)

„Chýba mi verzia pre chalanov, vyslovene modrá. Veľmi sa mi páči jej ľahkosť aj dizajn.“ (Michaela)

„Mám pocit, že splnila – alebo skôr predčila očakávania oproti konkurenčným značkám aj cenou aj neutrálnym dizajnom ( žiadne autá, Elzy a podobne) a podsvietenie je nečakaný bonus.“ (Jana)

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa @majka_hudakova

Potešilo nás, že až 100% mamičiek by odporúčalo sonickú zubnú kefku Šupito a Lišiak aj svojim známym.

Na záver testovania pridali mamičky s deťmi celkové hodnotenie otestovaného produktu.

„Tak ako Bob a Bobek, ani Šupito a Lišiak naše očakávania nesklamal, je dôstojným nástupcom Boba a Bobeka vo vyššom veku. Teším sa, keď budem i ja môcť otestovať sonickú kefku pre dospelých 😉 Profimedu zostávame verní.“ (Mária)

„Túto zubnú kefku by som určite chcela odporúčať všetkým detičkám, aby sa správne naučili čistiť si zuby hravou formou. Časovač vás upozorní, kedy sa s kefkou posunúť v umývaní na iné miesto a tak kvalitne vyčistiť celý chrup. Kefka je funkčná, ale aj zábavná a určite sa bude vášmu dieťaťu páčiť.“ (Jana)

„Sonickú zubnú kefku Šupito odporúčam pre detičky. Je praktická, s časovačom, dobrá výdrž batérie a jej plusom je, že hneď na prvý pohľad zaujme dieťa, či už obrázkom rozprávkovej postavičky a určite aj rôznymi farebnými motívmi, ktoré rozveselia čas umývania zubov.“ (Lýdia)

„Kamoškám, ktoré stretávame, odporúčame túto super kefku. Veľmi dobrá kefka, sme veľmi spokojní. Najviac nás zaujal dizajn, farba a veľkosť do ruky. Ďakujeme za tuto možnosť si ju vyskúšať.“ (Mária)

„Odporúčam každej mamine, ktorej dieťa nebaví si umývať zuby. S touto kefkou si vaše dieťa umývanie zubov zamiluje. Nielen zuby, ale aj ďasná dostanú dostatočnú opateru. Podsvietenie kefky je pre deti niečo nové, iné. Manipulácia je jednoduchá a hlavne, kefka je veľmi ľahká, čo nezatažuje detskú ruku.“ (Klaudia)

„Ak ste niekedy rozmýšľali a hľadali sonickú zubnú kefku pre vaše dieťa/školáka a nevedeli ste sa rozhodnúť v rozmanitosti cien/dizajnov a funkcií, odporúčam Šupito a Lišiak od Profimed.eu. Čistenie zúbkov je veľmi jemné, vďaka podsvieteniu pre deti príťažlivé a zábavné a keďže kefka má aj časovač, dodržanie potrebného času na to, aby čistenie bolo aj efektívne, bude hračkou.“ 🙂 (Jana)

Bonusom pre všetky mamičky je darčekový kód pre uplatnenie 10% zľavy na nákup sonickej zubnej kefky Šupito a Lišiak na eshope.

Zľavový kód pre SK: SUPITO10SK

Zľavový kód pre ČR: SUPITO10CZ

Platnosť kódu: do 30.6.2022

Ak sa chcete o značke Profimed, jej filozofii či produktoch dozvedieť viac, navštívte ich stránku. Zaujalo vás toto testovanie a chceli by ste byť súčasťou nejakého ďalšieho? Sledujte našu stránku Akčné ženy Akčné mamy a možno práve vy budete ďalšou vybranou testerkou, ktorá si bude môcť vyskúšať špičkové produkty úplne zdarma.

Zdroj obrázkov: archív testeriek