Začnite písať

AKČNÉ TIPY PR ČLÁNKY

Lov jesenných módnych trendov začne vo veľkom štýle

halfprice

Keď sa vás váš šatník spýta, čo ste robili v lete, môžete mu s úsmevom povedať, že presne to, čo sa v lete robiť má. Každá správna fashionistka si počká na najnovšie kúsky jesennej módnej sezóny a vie, kde sa najviac oplatí vyberať si.

Všetky svetoznáme módne značky sa na prelome sezón predbiehajú v predstavovaní svojich najnovších kolekcií! Práve z nich tím nákupcov pracujúcich pre HalfPrice  pre vás vyberá modely, z ktorých sa vám rozbúcha srdce.

Tep sa vám nezastaví ani pri pohľade na štítok s cenou! V HalfPrice si môžete dovoliť obliecť sa od hlavy po päty do najnovších trendov.

Najnovšia módna sezóna bude hýriť farbami, vzormi, flitrami, perím a ležérnou športovou módou, ktorá vás vďaka konceptu off-price nebude stáť polovicu výplaty. A tie topánky!!! Povedzte, nebol by hriech nemať na jeseň aspoň po jednom z najnovších módnych trendov? Za milovníčky najnovšej módy hovoríme, že by to hriech bol!

Príďte „omrknúť“ sortiment v jednej zo 60 európskych predajní, ktorá je v Nitre – alebo si počkajte na veľkolepú otváračku predajne v Žiline.

halfprice

Takto sa to robí!

Pýtate sa, ako je možné, že v HalfPrice kúpite najnovšie modely viac, ako 1000 svetových značiek za zlomok ich ceny? HalfPrice nie sú len predajne. Je to v prvom rade tím ľudí, ktorí sú v každodennom kontakte s distribútormi svetoznámych značiek a vyhľadávajú kúsky, ktoré sú zaujímavé pre jednotlivé trhy. Tie sú schopní v limitovaných počtoch získať priamo od výrobcov aj s 80 % zľavami.

Ako správne tušíte, znamená to, že tovar v predajni sa obmieňa doslova denne a váhať nad výhodnou kúpou sa nemusí oplatiť. V HalfPrice nájdete široký sortiment oblečenia, obuvi a športových potrieb pre mužov, ženy i deti, značkové doplnky do domácnosti a dokonca aj dizajnové vychytávky, ktoré potešia vašich domácich miláčikov.

Modely z najnovších kolekcií svetoznámych značiek vás už teraz čakajú v nitrianskej predajni a už 22.9.  sa môžete tešiť aj na veľkolepé otvorenie predajne HalfPrice v Žiline. Keď pre vás nie je dostatočným lákadlom možnosť vybrať si z viac, ako 1000 svetových značiek, možno vás na návštevu Žiliny navnadia sexy chlapi! Počas otvorenia predajne v žilinskom Mirage nebude o testosterón núdza! Prídu žilinskí futbalisti a spoločnosť vám budú robiť aj moderátori z rádia Európa 2 – Sketch Bros.

Priamo na miesta si užijete dynamický program a množstvo výziev a súťaží, vďaka ktorým môžete získať hodnotné ceny od HalfPrice.

Tagy