Začnite písať

AKČNÉ TIPY PR ČLÁNKY

Aký je ideálny film na večer? Máme pre vás 8 tipov

film na večer

Hľadáte zaujímavý film na večer? Neviete si vybrať? Máme pre vás 8 skvelých tipov.

Každý z nás má rád rôzne žánre a rôzne druhy filmov. Niekto má rád katastrofické filmy, niekto obľubuje akčné filmy, niekto zase romantické filmy a niekto má rád animované filmy pre deti. V každom žánri sa však nájdu lepšie, aj horšie filmy. Poďme sa pozrieť na nejaké zaujímavé filmy, ktoré si môžete pozrieť doma večer z pohodlia domova.

The Irishman

Ak máte radi netflix filmy, určite odporúčame The Irishman. Film inšpirovaný skutočnými udalosťami. Hrajú v ňom herecké hviezdy ako Al Pacino, Robert De Niro a Joe Pesci. Film je dlhý 3 a pol hodiny, čo je celkom dosť, avšak napriek tomu stojí naozaj za to.

Forrest Gump

Jedná sa síce o starší filmy z roku 1994, avšak ide o kultovú záležitosť. Príbeh ukazuje nie veľmi inteligentného Foresta, ktorý počas svojho života stretáva rôzne známe osobnosti. Neúmyselne zasahuje do histórie a do života ľudí, s ktorými príde do kontaktu. Film získal aj 6 Oscarov. V hlavnej úlohe hrá vynikajúci Tom Hanks.

Matrix

Taktiež starší film z roku 1999, ktorý si získal množstvo ľudí po celom svete. Neo si uvedomí, že jeho život je len ilúzia – Matrix. Jeho telo bolo umiestnené v kapsuly s inými telami ľudí. Ich telá slúžili ako zdroj energie pre stroje, s ktorými Neo po prebudení spoločne s ostatnými “prebudenými” bojuje za záchranu ľudskej rasy. Film získal 4 Oscary a natočili sa ďalšie pokračovania. Vo filme hrá legendárny Keanu Reeves.

The Dark Knight

Batman je jedna z najznámejších komiksových postáv. The Dark Knight patrí k najlepším filmom, ktorý o tomto hrdinovi natočený. Vo filme je zobrazený súboj dobra a zla medzi Batmanom a jeho protivníkom Jokerom. Film získal aj 8 nominácii na Oscara, z toho 2 boli premenené na víťazstvo.

Interstellar

Legendárny Matthew McConaughey si zahrá v sci-fi filme rolu otca, ktorý sa zúčastní vesmírneho projektu na záchranu sveta. So svojím tímom musí odletieť do vesmíru hľadať iné planéty, kde by mohol existovať život. Celému ľudstvu totiž hrozí vyhynutie.

Gone Girl

Vo filme hrá Ben Affleck a Rosamund Pike. Obaja predvádzajú svoje najlepšie herecké výkony v kariére. Nickovi Dunneovi sa stratí manželka, ktorú každý hľadá. Zo začiatku sa zdá, že je to len milujúci manžel, ktorý hľadá svoju ženu, avšak postupom času sa ukážu nové okolnosti a z manžela sa stáva podozrivý zo zmiznutia svojej ženy.

Pán prsteňov

Dobrodružná trilógia, ktorá sa odohráva vo fiktívnom svete podľa kníh J. R. R. Tolkiena. Prvý film sa volá Pán prsteňov: Spoločenstvo prsteňa, druhý má názov Pán prsteňov: Dve veže a tretí sa volá Pán prsteňov: Návrat kráľa. Filmy vás očaria svojím príbehom, ale aj vizuálnym spracovaním. Posledný spomínaný film navyše získal aj 11 Oscarov.

Gladiátor

Kvalitná historická dráma. Aj tak by sa dal popísať film Gladiátor. Príbeh rozpráva o generálovi Maximusovi, ktorý sa dostáva do otroctva. Vďaka jeho sile a obratnosti sa stáva gladiátorom. Film získal aj 5 Oscarov a ďalšie ocenenia.

Tagy